APOCALIPSI

10

L'Óngel i el petit rotlle

1 Aleshores vaig veure un altre Óngel vigorˇs que davallava del cel vestit d'un n˙vol i coronat amb l'arc iris; tenia el rostre resplendent com el sol, i les cames, com columnes de foc.
2 Duia a la mÓ un petit rotlle obert. Plantant el peu dret sobre el mar i l'esquerre sobre la terra,
3 va cridar amb veu potent, com el rugit del lleˇ. Tan bon punt haguÚ cridat, els set trons es van posar a parlar amb les seves pr˛pies veus.
4 DesprÚs de parlar els set trons em disposava a escriure, per˛ vaig sentir una veu que del cel estant em deia: "Guarda en secret el que han dit els set trons i no ho escriguis."
5 Llavors, l'Óngel que havia vist plantat sobre el mar i sobre la terra, va alšar la mÓ dreta cap al cel,
6 i va fer un jurament pel qui viu pels segles dels segles, aquell qui ha creat el cel, la terra i el mar, amb tot el que contenen: "Juro que ja no hi haurÓ mÚs demores,
7 sinˇ que quan arribi el dia de tocar el setŔ Óngel, quan vagi a tocar la trompeta, ja s'haurÓ acomplert la providŔncia de DÚu, tal com ho va anunciar als seus servidors, els profetes."
8 DesprÚs, la veu del cel que havia sentit abans em va parlar altre cop i em deia: "VÚs, pren el petit rotlle obert de la mÓ de l'Óngel que estÓ plantat sobre el mar i la terra."
9 Em vaig acostar a l'Óngel i li vaig dir que em donÚs el petit rotlle, i em va dir: "Pren-lo i empassa-te'l. T'amargarÓ el ventre, per˛ a la boca el trobarÓs dolš com la mel."
10 Vaig agafar el petit rotlle de la mÓ de l'Óngel i me'l vaig empassar, i a la boca el trobava dolš com la mel, per˛ desprÚs d'empassar-me'l em va fer cremor d'estˇmac.
11 I em va dir: "Encara haurÓs de profetitzar sobre molts pobles, nacions, llengŘes i reis."