ISAÏES

 35

 

El poble retornarà a Sió

1 El desert i la terra àrida s’alegraran, l’estepa exultarà i florirà com la rosa.
2 Es cobrirà de flors, saltarà i cantarà de goig. Li serà concedida la glòria del Líban, l’esplendor del Carmel i de Saron; ells veuran la glòria del Senyor, la majestat del nostre Déu.
3 Enfortiu les mans afeblides, afermeu els genolls vacil·lants.
4 Digueu als descoratjats: “Esforceu-vos, no tingueu por! Aquí teniu el vostre Déu, ja arriba la venjança, la retribució de Déu vindrà, i ell mateix us redimirà.”
5 Llavors els ulls dels cecs s’obriran i les orelles dels sords es destaparan;
6 el coix saltarà com un cérvol i la llengua del mut cantarà, perquè brollarà l’aigua en el desert i torrents a l’estepa.
7 La sorra ardent es canviarà en llacuna, i la terra assedegada, en deus d’aigua; al cau on s’ajacen els xacals hi creixeran canyes i joncs.
8 Allí hi haurà una calçada i un camí ral que serà anomenat Camí de Santedat: cap impur no hi transitarà, sinó que només serà per a ells; aquell qui segueixi aquesta ruta, per poc llest que sigui, no s’extraviarà.
9 Allí no hi haurà cap lleó ni hi pujarà cap animal ferotge; ningú no s’hi toparà, perquè hi puguin passar els rescatats.
10 Llavors els redimits del Senyor retornaran i entraran a Sió cantant, una joia perpètua coronarà els seus caps; seran plens de goig i d’alegria, fugirà la pena i la tristesa.