La revista Saó, en el seu darrer número, publica un dossier sobre el Protestantisme, amb articles i entrevistes, entre altres a Noemí Cortès i a Daniel Giralt-Miracle.  Podeu accedir al dossier des d'aquest enllaç

Entrevista emesa a El Punt AVUI, el passat dia 24-12-18 a la nostra presidenta, Noemí Cortès, en ocasió del 50è aniversari de la revista Presència Evangèlica.

Entrevista publicada a El Punt AVUI, el passat dia 30-12-18 a la nostra presidenta, Noemí Cortès, en ocasió del 50è aniversari de la revista Presència Evangèlica.

El passat divendres 9 de Novembre vàrem poder celebrar aquesta fita tan especial. Va ser un dia ple d’alegria i de festa. Us volem donar les gràcies a tots els que ens vàreu acompanyar i molt especialment, els que heu fet el camí amb nosaltres al llarg de tots aquests anys.

Us oferim un recull d’imatges de la celebració, i des d’aquí volem agrair als amics  d’AGDE que una vegada més han cobert l’acte i ens han ofert les imatges, com també les que ens heu fet arribar altres amics que ho vàreu viure amb nosaltres.

Amb l’ajut del Senyor, continuarem treballant i posant la nostra feina al servei del poble evangèlic de Catalunya.

 

Noemí Cortès

Presidenta de la Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya (IBEC)

Article de Josep-Lluís Carod Rovira publicat al diari El Punt Avui diumenge 16-12-18.