ISAÏES

 62

 

 

Esperant la salvació de Sió

1 Per amor de Sió no he de callar, i per amor de Jerusalem no descansaré fins que no hi surti com un esplendent matí la seva justícia, com una torxa encesa la seva salvació.
2 Llavors veuran les nacions la teva justícia, i tots els reis, la teva glòria; i seràs anomenada amb un nom nou, que la boca del Senyor pronunciarà.
3 I seràs una corona esplèndida a la mà del Senyor, i una diadema reial a la palma del nostre Déu.
4 A tu ja no et diran més “Desemparada”, ni a la teva terra “Desolada”, sinó que tu seràs anomenada “Predilecció meva”, i la teva terra, “Esposada”, perquè el Senyor es complaurà en tu i el teu país tindrà marit.
5 Com un jove esposa una donzella, així t’esposaran els teus fills; i com l’espòs s’alegra amb l’esposa, així s’alegrarà Déu amb tu.
6 Sobre les teves muralles, Jerusalem, he posat sentinelles que no callen ni de nit ni de dia. Els qui en feu memòria al Senyor no us prengueu repòs,
7 ni li concediu que ell reposi fins que no restauri Jerusalem, fins que no la converteixi en lloança de tot el món.
8 El Senyor ha jurat per la seva mà dreta i pel seu braç poderós: “No donaré més el teu blat per a alimentar els teus enemics, ni la gent de terra estranya beurà més del teu vi, que tant d’esforç t’ha costat,
9 sinó que en menjaran els qui el seguin, tot lloant el Senyor; i els qui el veremin el beuran en els atris del meu santuari.”
10 Passeu, passeu per les portes! Aplaneu el camí per al poble! Traceu, traceu la calçada, netegeu-la de rocs. Alceu una senyera per als pobles!
11 Mireu, el Senyor ha fet pregonar fins als confins de la terra: “Digueu a la filla de Sió: La teva salvació ja és aquí! Mira, la seva recompensa l’acompanya i la seva retribució va davant d’ell!”
12 Seran anomenats “Poble Sant”, “Redimits del Senyor”; i a tu et diran: “Desitjada”, “Ciutat no abandonada”.